Open op weekdagen van 8u00 - 17u00

Balustrades

Oog voor detail en passie voor het ambacht komen samen in prachtige balustrades.

Prachtige balustrades op maat

Een geweldige balustrade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen steeds voor fraai samengestelde balustrades die stuk voor stuk voldoen aan de NBN B03-004 norm. Staal, inox of aluminium, de waaier aan mogelijkheden is enorm. Ook qua opvulling is er keuze te over. Rond, vierkant, rechthoekig? Alles kan. Aan alle balustrades besteden we ontzettend veel zorgen en we garanderen een piekfijne coating, zodat u jarenlang van uw balustrade kan genieten. 

Glazen balustrades

Eén van onze specialiteiten? Glazen balustrades. De transparante uitvoering geeft een enorm ruimtelijk gevoel. Deze balustrades zijn zowel binnen als buiten bruikbaar. Perfect geschikt als balkon, bij een dakterras, op een vide of als trapleuning. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat we gebruikmaken van kwalitatief glas, dat tegen een stevig stootje kan.

Leuningen

Gelijk welke leuning, bij Crea Metaal zorgen we voor een verfijnd exemplaar in staal, inox of aluminium. We staan garant voor perfect vormgegeven leuningen en een snelle en degelijke plaatsing. Er is keuze uit tal van RAL-kleuren, al onze leuningen zijn geproduceerd volgens de NBN B03-004 norm en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden, zodat we ook voor u voor prachtige leuningen kunnen zorgen. 

Vraag uw offerte aan

Interesse? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte op maat aan. 

Crea Metaal

Steenweg 3/413
3540 Berbroek

Contactgegevens