Balustrades

Op zoek naar een moderne, stijlvolle stijl voor uw balustrade? U bent aan het juiste adres bij Crea Metaal. Voor zowel bij particulieren thuis als bij bedrijven kunnen we langskomen op afspraak voor een gratis offerte.

Balustrades

In samenspraak met u als klant gaan we op zoek naar de juiste samenstelling voor uw balustrade. Deze wordt steeds volgens de NBN B03-004 norm vervaardigd.

Eerst bepalen we het materiaal van de balustrade en heeft u de keuze tussen staal, inox en aluminium. Dan volgt de opvulling. Hier kiest u uit ronde ,vierkante of rechthoekige buis, perfoplaat, glas, spankabels, enz. Een balustrade uit staal of aluminium moet wel gecoat worden. De kwaliteit van de coating wordt bepaald door de afwerking van de balustrade.

Glazen balustrades

Leuningen

In samenspraak met u als klant gaan we op zoek naar de juiste samenstelling voor uw leuning. Deze wordt steeds volgens de NBN B03-004 norm vervaardigd.

Eerst bepalen we het materiaal van de leuning en heeft u de keuze tussen staal,inox en aluminium. Daarna gebeurt de aanvulling. Hiervoor kiest u uit ronde, vierkante of rechthoekige buis, perfoplaat, glas, spankabels, enz. Een leuning uit staal of aluminium moet steeds gecoat worden. De kwaliteit van de coating wordt bepaald door de afwerking van de leuning.

Muurleuning

Muurleuningen worden meestal vervaardigd uit inox of staal. Bij een muurleuning uit staal wordt er meestal gekozen voor een coating in een RAL keur. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende kwaliteiten naargelang de afwerking of toepassing.